Oppotbedrijf-Vermeer-en- Bakkenes

Projecten

Wanneer er een opdracht tot stand is gekomen komt ons team met ervaren medewerkers bij u op locatie om de werkzaamheden te verrichten.

De benodigde oppotmachine, compressor, heftruck en transportbanden worden per vrachtwagen naar u vervoerd en opgesteld om te kunnen starten.

Wij kunnen vanaf potmaat p7 tot en met 10 liter potmaat voor u verwerken, met of zonder plantmateriaal.

Alle voorkomende pluggen 1cm t/m 5cm, p7 t/m p11, 12cm t/m 15 cm, 2 ltr t/m 5ltr kunnen worden gepoot of worden overgepoot.

Bij het overpoten bestaan er 2 mogelijkheden, namelijk door u zonder overpot aangeleverde planten, of met overpot aangeleverde planten.

De potgrond kan worden verwerkt op diverse manieren: los gestort, big bag of bigbale.

Het uitzetten van de potten wordt gedaan via de transportbanden vanwaar een medewerker de potten op een rechte lijn/bed uiteenzet.

Zo ontstaat er voor u een situatie waar u geen omkijken naar heeft. 

Ook bestaat er een optie om uw potten af te strooien met bark, hierdoor heeft levermos en onkruid minder kans op groei waardoor u een schone eindpot realiseert.

De barkmachine strooit de bark op de pot en deze wordt hierna af getrild waardoor er een gelijkwaardig mengsel van bark op de pot ligt, wat visueel een mooi effect geeft.

De bark wordt uit een big bag verwerkt.

Verder kunt u gebruik maken van onze Rotofill trayvul machine, deze machine kan voor u bijna elke gewenste tray mooi afvullen en er is een optie om uw potgrond stevig aan te trillen!

Dit geeft zeker voor de aardbeienteelt een zeer effectief resultaat in de opkweek voor de “nieuwe oogst”.

Er bestaan diverse mogelijkheden voor het verwerken van uw tray’s, bijvoorbeeld door het opstapelen van de gevulde tray op pallets of karren. 

Hierdoor kunt u de tray's op elk gewenst moment uitzetten op uw containerveld of in de kas.

Copyright © 2019 Vermeer & Bakkenes - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden

| Designpro.nl | Z-IM.nl