V&B_1
Productie projecten

Diensten

Wij bieden op maat gemaakte professionele ondersteuning voor diverse oppotwerkzaamheden, met een focus op perkgoed, potplanten en boomkwekerijproducten. Bij het oppotten op uw locatie maken we gebruik van onze eigen machines of bemannen we de aanwezige machines op uw terrein. Of het nu gaat om stekken steken met een pootrobot of handmatig ondersteund door een oppotmachine, onze aanpak past zich volledig aan aan uw specifieke behoeften.

Na het oppotten verplaatsen we de producten naar de gewenste positie in de kas. Hierbij bieden wij diverse mogelijkheden die we graag met u bespreken, zoals het gebruik van heftrucks of transportbanden. Voorafgaand aan de oppotlijn kunt u ervoor kiezen om een Big Bale Breaker in te zetten, wat de kostenefficiënte verwerking van potgrond mogelijk maakt. Tijdens de oppotwerkzaamheden voorzien we de potten indien gewenst direct van een plantenpaspoort of een barklaag. Deze handelingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in het proces door de benodigde machines toe te voegen aan de oppotlijn.

Terwijl de stekken zich ontwikkelen, staan we opnieuw voor u klaar om ondersteuning te bieden bij het uitzetten van de producten, zodat ze voldoende ruimte hebben om uit te groeien tot volwaardige en kwalitatieve eindproducten. Als het product uit zijn pot groeit, ondersteunen wij u ook graag tijdens het overpotten. Ons ervaren team van Oppotbedrijf.nl beschikt over de juiste apparatuur om deze werkzaamheden met uiterste precisie uit te voeren. Hiermee bespaart u niet alleen zorgen en werk, maar ook kostbare investeringen.

 

 

Oppotbedrijf.nl logo
Oppotbedrijf.nl

Copyright © 2024 Oppotbedrijf.nl - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl