V&B_1
Productie projecten

Productie

In onze productiehal leveren onze medewerkers nauwkeurig werk door de plantmaterialen van uw leverancier gescheiden en geregistreerd per tray op Deense CC-karren te verwerken. We kunnen verschillende soorten en rassen verwerken, volgens uw instructies als klant. De potgrond wordt verwerkt in kostenefficiënte big bales. We kunnen kleine potmaten van P7 tot P12 verwerken en deze worden in verschillende maten trays geplaatst. Of het nu gaat om een plug van 3 cm of los wortelgoed, alles is bespreekbaar. Bijvoorbeeld het planten van een 3 cm plug in een P11 pot, die in een 10-gaats tray wordt geplaatst en geladen op een Deense CC-kar met 8 lagen.

Onze chauffeur komt met een trailer oplegger met 37 CC-karren, wat neerkomt op ongeveer 15-20.000 potten naar uw locatie. Daar kunt u ze een plek geven. Het voordeel is dat uw terrein schoon blijft en er tijdens uw afleverweek geen oppotploeg op uw bedrijf aanwezig is. Bovendien is er geen opslag nodig voor potten, grond en plantmateriaal. In onze productiehal kunnen onze medewerkers ook bijna alle gangbare trays voor u vullen met de gewenste grondsoort.

We kunnen een totaalpakket leveren, inclusief inkoop van trays, potgrond, pallets, karren en transport, zodat we u volledig kunnen ontzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf artikelen inkopen bij uw leverancier en deze bij ons laten afleveren!

 

 

Oppotbedrijf.nl logo
Oppotbedrijf.nl

Copyright © 2023 Oppotbedrijf.nl - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl