V&B_1

Productie

In onze productiehal leveren onze medewerkers nauwkeurig werk, door middel van alle leveranciers met diverse soorten/rassen gescheiden en geregistreerd per tray op deense cc karren te verwerken. Dit gebeurt in opdracht door u als klant, nadat wij de plantmaterialen hebben ontvangen van uw leverancier. Wij verwerken de potgrond in big bale’s (goedkoper in aanschaf). Alle kleine potmaten p7 t/m p12 kunnen we verwerken en deze worden in verschillende maten trays gezet. Of het nu een plug 3 cm is of los wortelgoed dat moet worden verwerkt, alles is bespreekbaar! Bijvoorbeeld het poten van een 3 cm plug in een p11 pot, welke in een 10 gaats tray wordt gezet en op een deense cc kar met 8 lagen wordt geladen.

Onze chauffeur komt per trailer oplegger met 37 cc karren, zo'n 15-20.000 potten naar uw locatie, alwaar u ze een plek kan geven. Het voordeel is dat uw terrein schoon blijft en dat er geen oppotploeg op uw bedrijf aanwezig is tijdens uw afleverweek. Verder geen opslag van potten, grond en plantmateriaal. In de productiehal kunnen onze medewerkers ook bijna alle voorkomende tray’s voor u verwerken/afvullen met de door u gewenste grondsoort.

Wij kunnen een totaalpakket leveren, dat wil zeggen inkoop van tray, potgrond, pallet, kar en transport, waardoor we u geheel ontzorgen! Uiteraard kunt u ook zelf artikelen inkopen bij uw leverancier en deze bij ons laten afleveren. 

 

 

Copyright © 2023 Oppotbedrijf.nl - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

| Designpro.nl | Z-IM.nl